20 Mayıs 2012 Pazar

BABET SORUNSALI!!!

Uzuun bi aradan sonra bir şeyler yazmanın vakti geldi dedim ve 1-2 aydır acayip derecede sinirimi bozan bir konuyla giriş yapmak istedim. 
Benim ve bizim kızların yani M.K ve E.G nin ayak numaraları 36yı geçmiyor. Heleki M.K ile benm 35, heleki benim ayak boyu 34.5 cm:( Evet malesef ki gerçek bu! he memnun değil misin küçük ayaktan derseniz memnumum hatta ben bir bayanda ayakların küçük olması taraftarıyım ama sorun ayakkabı markaları:(
Evet şu sıralar en büyük sorunum babetler. Niye mi lastikli babetler yada spor ayakkabı tarzında olanlar hariç hepiciği ayağıma büyük oluyor:( ve ne kadar istesem de benim bir babetim olamıyor. Hatta geçen günler mağaza görevlisine bile niye 35 numara babet çıkarmıyorsunuz  diye sitemlerimi bile ilettim. Küçülttürürüz deselerde bu sefer babet ayakta büyük duruyor ve kötü bi görüntü yaratıyor.
İşte böyle pek sevgili blogseverler. Off çok dertliyim bu konuda. 35 numara makul fiyata babet gören duyan varsa, bize iletirse çook sevinirim. Şimdilik hepinize iyi pazarlar. bbyee:))
                                                M.C(: 



3 yorum:

  1. tatlım söylemek istedim, bazı gönderilerde arka fon şeffaf olduğundan yazılar zor okunuyo filan, biraz ilgilenseniz? içerik hoşuma gitti ama gözlerimi yoruyo biraz... (böyle biraz ukala oldu ama blogger blogger'ın yardımcısıdır sonuçta, böyle noktalara dikkat etmekte fayda var.)

    YanıtlaSil
  2. yorumunuz ve faydalı eleştiriniz için çok teşekkür ederiz, dikkate alıp en yakın zamanda düzelteceğiz:))

    YanıtlaSil