17 Şubat 2012 Cuma

BİRİ BİLGİSAYAR KASASI MI DEDİ?

Aslında pek yazasım yok şu sıralarda gelecek planları kurmakla ve kendimi depresyona sokmakla meşgulum bu konuda bayağı bir iyiyim hemde:((
Gelelim asıl konuya, malum tatilim(tatilimiz)in bitmesine günler kala(gerçi benimki yarın bitiyor ama) kendimi bilgisayarıma adamış durumdayım. Gece gündüz  sandalyenin üstünde takılıyorum, yakında bilgsayar başında oturan bir kuru kafa görürseniz selam vermeden geçmeyin, işte o benim!! Masa üstü bilgisayarım herşeyim benim bir türlü alışamadım nedense dizüstü bilgisayarlara sürünüyor gariplerim. Neden derseniz çok daha hızlı bana göre. Bide TVnin karşısında laptopla oturunca konsantre olamıyorum yapacağım işe bilmiyorum belkide benim beceriksizliğim. Koca ekranımla ben iyiyiz iyi. 
He bide bilgisayar bozma konusunda üstüme yoktur yani öyle virüs falan sokmam yanlış anlamayın, ya hard diski yakarım- RAMi yakarım. Yakarım Roma'yıda yakarım diyesim geldi bir anda:)))) Yani aslında benim birşey yaptığım yok fazla olan negatif enerjimden kaynaklanıyor bu, bende biliyorum. En yakın zamanda ayaklarımı toprağa basıp bu enerjiyi atmalıyım. Ama İstanbul'da hele de bu soğukta zor dediğinizi duyar gibiyim.
E insan böyle bozma konularında bu kadar becerikli olunca bazı yöntemlerim var benimde kendime göre:) Geçtiğimiz günlerde benim bilgisayar bi yavaşlık b uyuşukluğa tutuldu. Bende kendi kendime düşünüyorum acaba yine auralarımı açıp enerjimi gönderdim die, sonra aklıma geldi acaba çok mu ısınıyor bu bilgisayar. Her tülü elektronik aleti açmayı seven ben tornavida arıyorum aslında bilgisayara uyan küçük tornavidalarım vardı ama kim aldıysa almış bulamadım. Tabi demokraside çareler tükenmez aldım elime caanım törpülerimden birini açtım bilgisayar kasasını.(törpüyle nasıl açtın demeyin o da bir marifet:P:)  Bir baktım ki kasanın içi toz toprak olmuş. Oysa ki gayet temiz bir alanda muhafaza ediyorum kendilerini. Sonra da gittim içerden aldım elektrik süpürgesini (benim adım kakılmış her yeri siler süpürür parlatırım sountrackı eşliğinde) bir güzel çektim içini kasanın özellikle fanını çekeceksiniz ki iyi soğutabilsin. Sonra aynı yöntemle kapattım tabiki.
Yani o kadar yazmışsın bunun için mi diyebilirsiniz benim gibi tek aşkı bilgisayar olan insanlar için hayati bir konu. He bir de sakın süpürgeyle çekeceğim diye hayati parçalara zarar vermeyin şöyle bi üstün körü çekin yeter:) Umarım işe yarar bir bilgi olmuştur. Herkese teknolojik günler:))
                                                                                                     M.C:)

2 yorum: